Smoothie tipy od Smooth&Cooking
Je to už 5 měsíců, co jsem začala užívat Oslo skin Lab The Solution. Tehdy mě přesvědčila skvělá odezva z Norska a také nabídka od Oslo skin Lab, abych jejich zázračný produkt otestovala.
Za tu dobu jsem zjistila jedno. Je to opravdu zázrak. Norové měli pravdu. Je až neuvěřitelné, jak jeden produkt dokáže o tolik změnit pleť. Ze šupinaté, unavené a povadlé se stala pleť šťavnatá a zářivá.
Jelikož má tento produkt neutrální vůni a chuť, tak ho nejčastěji piji v čisté vodě. Pak chutná jednoduše jako voda. Není to tedy nějaká chuť, ze které bych byla zprvu nadšená, ale po pár měsících bych jí nenáviděla. Rozpouští se tak snadno, že ho stačí nasypat do prázdné sklenice a zalít vodou. Ani míchat není potřeba. I v tomhle ohledu je to zázrak.
Jsou ale dny, kdy vymýšlím, do čeho bych si tentokrát kolagen zamíchala. Jde to do kávy, jde to do jogurtu, jde si to klidně nasypat na chléb s pomazánkou. Možností je opravdu nespočet. Já si ale poměrně často připravuji smoothie a to jak nápoj, tak husté smoothie do misky a do toho se hodí přímo dokonale. Člověk má dobrý pocit, že snědl nebo vypil snídani plnou živin, vlákniny a vitamínů a k tomu ještě udělal něco pro svojí pleť, nehty a vlasy.
A tak jsem si řekla, že vám přinesu 2 tipy na snídaní, která vás zasytí, nakopne a ještě po ní budete doslova zářit.
Matcha Smoothie Bowl
- 1 sáček kolagenu The Solution
- 2 lžičky matcha tea
- 2 zralé banány (nejlépe mražené)
- 100 ml kokosového mléka, nejlépe smetany
- 1 lžička chia semínek popřípadě hrst čerstvého baby špenátu
Na ozdobu:
- granola
- oříšky
- semínka
- pukance
- čerstvé ovoce
Vše vložíme do mixéru a rozmixujeme do hladké a husté kaše. Přelijeme do misky a dozdobíme granolou, oříšky, semínky, pukanci, ovocem.
Jahodové smoothie
- 1 sáček kolagenu The Solution
- 10 jahod (nejlépe mražených) - můžeme zaměnit za lesní směs
- 3 lžíce tvarohu
- 100 ml mléka
- 1 hrst ovesných vloček
- 1 lžička neslazeného oříškového másla
Vše vložíme do mixéru a rozmixujeme do hladkého nápoje. Podáváme ve sklenici jako nápoj.
A to je vše. Doufám, že jsem vás navnadila novým tipem, jak zapracovat kolagen do jídla a pití a vyzkoušíte to.
Autor: Kaci ze Smooth & Cooking